Delfinen

FAQ

Her er svar på de vanligste spørsmålene vi får om babysvømming og våre kurs:

De fleste kursene våre starter to ganger i året: i januar og i august/september, og varer 15 ganger. Påmelding til nybegynnerkurs i babysvømming og svømmekurs for voksne skjer fortløpende fra siden Påmelding. Til alle videregående og andre kurs er det påmelding fra 15. mai for høstkursene og fra 15. november for vårens kurs. For alle førstehjelp og livredningskurs ta kontakt direkte!

Før du kan melde deg på kurs må du først registrere deg. Klikk "Registrer" øverst til høyre på siden, og fyll ut nødvendig informasjon. Bruk den eposten du tidligere evt. har benyttet til Delfinen, så vi "kjenner igjen" din epost-adresse.

Bekrefte epost: Du få ved registrering tilsendt en epost som du må bekrefte, for å verifisere at epost-adressen din er rett skrevet, og reell. Når du har verifisert din epost-adresse kan du melde deg på.

Ett brukernavn pr familie: Vennligst bruk bare ett brukernavn pr familie. Hvis ikke klarer vi ikke å koble ulike påmeldinger for å gi rett prioritering ved plasstildeling!

For å melde på, gå til siden Påmelding. Du må være pålogget for å kunne melde deg på. Trykk "Ny påmelding / New Sign on" nederst på siden.

NB! På alle Delfinens kurs er det antallsbegrensning, for å gi god oppfølging og sikkerhet. De som allerede går på kurs har førsterett til plasser videre, og får egen melding om når påmelding starter. Nye barn som meldes på videregåendekurs og svømmekurs settes på venteliste, og får beskjed rundt kursoppstart hvis de får plass.

Merk at det er ny påmelding til hvert semester, også til venteliste. Venteliste fra et halvår blir altså ikke videreført til neste halvår.

Alle kan begynne uansett alder, så snart navlen har grodd og de har lagt på seg litt etter fødselen. Begynn gjerne tidligst mulig for at barnet skal bli vant til vann og få de stimulanser vannet gir. Mamman må ha vært på 6-ukers kontroll før hun kan gå i bassenget, så de første ukene blir da flott "kvalitetstid" for pappa/baby! Barn som begynner etter 12 mnd tar vi rett inn på videregåendekurs for at de skal være med sin aldersgruppe, og vi gir ekstra oppfølging i tilvenningsfasen.

Det bare er en myte at man trenger å begynne på babysvømming før 6 måneders alder. Med Delfinens metode for rolig tilvenning til vann og dykk, kan alle barn uansett alder, lære å dykke - helt uavhengig av den medfødte dykkerefleksen. Vårt kursopplegg lærer barn (og voksne) å holde pusten bevisst på en skånsom, trygg og morsom måte uansett alder.

Delfinen svømmeskole
Postadresse: Presten Soles veg 62
4352 Kleppe

ingjerd@delfinen.no

(+47) 996 99 237
NB! Vi beklager at vi ikke alltid kan nåes på telefon.
På grunn av kurser dagtid, er ikke kontoret alltid betjent.


Mandag 10.30–12.00 og 15.30–19.30 • Tirsdag 16.00–19.30 • Torsdag 09.30–13.00 og 16.00–19.30 • Fredag 09.30–12.00 og 16.00–19.30 • Lørdag 09.00–15.00